Äntligen!

Varmt välkommen, så kul att du hittat hit! Äntligen är det dags för lansering av HDN Consulting. Som vi väntat på den här dagen. Det känns fantastiskt spännande och roligt!

Eftersom det här är vårt första inlägg kommer vi kort beskriva vad HDN Consulting handlar om.

Syftet med vårt företag är att hjälpa företag och organisationer att bli (ännu) mer lönsamma genom att effektivisera sina inköp och därigenom spara pengar och resurser vilket leder till ökade vinstmarginaler. Vi anser att många bolag fokuserar alldeles för lite på ett område vars aktiviteter går rakt in på sista raden i företags ekonomiska resultatrapport – inköp. Många bolag lägger all kraft på att öka sin EBIT genom ökad omsättning och produktinnovation som så klart är superviktigt för ett företags framgång och tillväxt. Men inköp av direkt och indirekt material står ofta för den otvivelaktigt största utgiftsposten i många tillverkande bolag och sourcar du inte dina material, komponenter, produkter och tjänster på rätt sätt spelar det ingen roll hur mycket din försäljning ökar då marginalerna kanske går i motsatt riktning. Vi brinner för att få organisationer, team och individer att växa och utvecklas genom att göra bättre affärer, både från inköpssidan (kund) men även från försäljningssidan (leverantör), som gör att företag blir ännu mer lönsamma. Vi är inköpskonsulter och erbjuder tjänster inom verksamhetsutveckling & förändringsledning, utbildningar & föreläsningar, rådgivning & konsultation och går också in som interimsledare på olika typer av uppdrag. Allt kopplat till ledarskap med inriktning mot inköp och supply chain.

Vi är helt nya i konsultbranschen. Ödmjuka inför uppdraget men samtidigt heltaggade på att göra denna resa så framgångsrik som möjligt. Både för er och för oss. 
Hoppas vi ses!

//Hanna Notmeijer

Ta kontakt för en kostnadsfri konsultation eller om du bara vill utbyta erfarenheter, tankar och idéer.

Publicerad i *