HDN Consulting går in som utbildare hos One Academy i Malmö, Stockholm och Göteborg

HDN Consulting har tecknat samarbetsavtal med One Academy och går in som utbildare inom strategiskt inköp i Stockholm, Malmö och Göteborg under 2019. Vi ser fram emot att få träffa alla framtida inköpare!

One Academy erbjuder den 2-åriga yrkeshögskoleutbildningen Strategiskt Inköp och Upphandling som finns på orterna Stockholm, Malmö och Göteborg. HDN Consulting kommer gå in som utbildare i kursen Strategiskt Inköp som går under 5 veckor under andra året och ger 25 YH-poäng.

I kursen kommer vi bland annat gå igenom Kategoristyrt Inköp, Global Sourcing, Spendanalys, TCO (Total Cost Ownership), Supply Chain Management, SRM (Supplier Relationship Management), Avtalshantering,  Inköpsstrategier och andra minst lika intressanta områden som alla är kopplade till inköp. Tänk vilket brett och spännande område detta faktiskt är, med kommersiellt affärsansvar som kräver en oerhörd kommunikativ förmåga, strategiskt och analytiskt tänkande, hög integritet, mycket driv och vilja att genomföra, interagera och vara spindeln i nätet mellan flertalet interna (och externa) intressenter. Lägg därtill den eventuella möjligheten att få resa i jobbet, träffa och göra affärer med människor från andra kulturer och få en insyn i många olika leverantörers verksamheter med enormt mycket lärdom och insikter på köpet. Låter som ett drömjobb eller hur?

Så ni YH-studenter vi snart kommer få äran att träffa, var glada att ni valt denna inriktning för ni kommer ha fantastiskt roligt på vägen och en omväxlande och spännande karriär väntar er!

Är du också intresserad av att jobba som inköpare? Kika in på One Academys utbildningsprogram som kan ge dig en bra plattform att utgå ifrån!

Vill du gå kursen strategiskt inköp som en fristående kurs och få 25 YH-poäng? Kontakta i så fall oss så löser vi det!