Vi på HDN Notmeijer Consulting är mycket glada och stolta över att ingå samarbete med Sydsvenska Handelskammaren och deras inköpsnätverk där vi till hösten kommer att hålla i en workshop samt erbjuda rådgivning till medlemsföretag i inköpsnätverket. 

Till hösten händer det mycket spännande saker för oss på HDN Notmeijer Consulting! Vi är som sagt superstolta över att ha inlett samarbete med Sydsvenska Handelskammaren som har sitt säte i Malmö Börshus. Bland annat kommer vi att hålla i en workshop för Sydsvenska Handelskammarens inköpsnätverk i november som handlar om hur du som inköpare skapar auktoritet och tar ledarskap över din affär. Läs mer kring denna intressanta workhop här!  

”Att ta ledarskap för affären.” Kring detta tema avhandlar höstens workshop olika frågeställningar och du kommer som deltagare få tips på hur du som inköpare tar ledarskap över din affär.

Vi kommer dessutom erbjuda gratis rådgivning för medlemsföretag till inköpsnätverket som vänder sig till dig som VD, inköpschef eller dig som enskild inköpare där du kan få råd och tips kring hur du kan tackla dina utmaningar i inköpssammanhang. Är ditt företag medlem i inköpsnätverket kan du alltså anmäla dig till en timmes kostnadsfri rådgivning via Sydsvenska Handelskammaren! Läs mer om rådgivningen och om hur du går tillväga för att anmäla dig här! 

HDN Notmeijer Consulting erbjuder under hösten rådgivning kopplat mot inköp för medlemsföretag i Sydsvenska Handelskammarens inköpsnätverk. Läs mer om rådgivningen här.

Så trots att semestern stundar runt hörnet ser vi fram emot en spännande och innehållsrik höst och hoppas på att få träffa just DIG under något av våra kommande evenemang! 

Dela gärna denna sida och följ oss på sociala medier:
fb-share-icon