HDN Consulting på Plastteknik Nordic på Malmömässan 9 maj

Den 9 maj intar HDN Consulting Stora Scenen på Plastteknik Nordic på Malmömässan och ger ett seminarium i temat ”Varför ett starkare samarbete mellan produktutvecklings- och inköpsfunktioner är ett måste!” Lyssna mer kring vad detta tema kommer handla om i nedan videoinslag!

Torsdagen den 9 maj kl.11.45 är det dags för vår grundare Hanna Notmeijer att inta stora scenen på Plastteknik Nordic och hålla ett föredrag kring hur ett starkare samarbete mellan produktutvecklings- och inköpsfunktioner kan skapa effektivare, bättre och mer kostnadseffektiva lösningar. Här följer en beskrivning av vad detta seminarium kommer handla om:

 

”Att välja rätt material, rätt konstruktionslösningar och finna rätt plast till rätt applikation kan vara en utmaning för vilket produktutvecklingsteam som helst. Att dessutom få med sig inköpsfunktionen till att kontraktera ingående material, komponenter och produkter med leverans i tid, till rätt kvalitet och till rätt kostnad kan ibland verka som en omöjlighet. Här presenteras hur många av dessa dilemman kan avhjälpas genom ett tätare samarbete mellan utvecklings- och inköpsfunktionen och hur viktigt det är att väva in leverantörer tidigt i nya utvecklingsprojekt för att undvika konstruktionslösningar och materialval som ej är produktions- och kostnadseffektiva.”

Plastteknik Nordic är Nordens största branschmässa inom polymervärlden där ca 150 marknadsledare och visionära startup-företag visar det senaste inom polymera material, design, utveckling, bearbetning och produktionsteknik. Under två dagar fylls mässhallen till bredden av utställarnyheter, seminarier av föreläsare från företag som ligger i framkant inom nordisk plastindustri och utbildningsmöjligheter. Men Plastteknik Nordic är även till för dig som inte arbetar inom plastindustrin, men vill veta mer om plast. Du kanske ansvarar för material, design och utveckling och vill utforska framtida material och tillverkningsmöjligheter? Hos Plastteknik Nordic får du chansen! 

Kom ihåg, Stora Scenen kl.11.45 den 9 maj! Vi hoppas vi får möjlighet att träffa dig där!

 

HDN Notmeijer Consulting håller ett seminarium på Plastteknik Nordic på Malmömässan den 9 maj stora scenen kl.11.45