Skulle du vilja kunna använda Excel på ett mer effektivt sätt i din inköpsroll?

Handen på hjärtat…hur bra är du egentligen på excel? Känner du att du kan the basics men vet att du skulle kunna arbeta mer effektivt i din inköpsroll med lite bättre kunskaper i excel? Då är du inte ensam!

Faktum är att många yrkesverksamma inköpare skulle må bra av bättre kunskaper i excel, både på operativ nivå men också på högre strategisk nivå. Är du relativt ny i din inköpsroll är en excel-utbildning speciellt riktad mot inköpare en riktigt bra utbildning att genomgå. Men även du som arbetat med inköp en längre tid har mycket att vinna av att gå en utbildning i excel. Att exempelvis kunna utföra en spendanalys genom att effektivt behärska excel kan spara många timmar framför datorn. Många gånger har man gått en basutbildning för flera år sedan, avancerat i sin inköpskarriär och genomgått diverse utbildningar inom inköpsområdet. Men någonstans på vägen har man glömt bort att uppdatera sina excel-kunskaper.  

Ofta står en kurs i excel dessvärre inte högst på önskelistan över inköpsutbildningar att genomgå när det finns så många andra intressanta inköpsrelaterade ämnen att förkovra sig inom. Men bevisligen medför bättre kunskaper i excel en omedelbar effektivitetshöjning hos medarbetaren och en vanlig kommentar efter genomförd utbildning är ”Varför har jag inte gått denna kurs tidigare”?

Vi erbjuder en speciellt framtagen excel-kurs som vänder sig till inköpare, upphandlare, strategiska inköpare, inköpschefer, kategorichefer och andra yrkesverksamma inom inköpsfunktionen. Vi har en grundläggande utbildning och en fortsättningsutbildning och har både möjlighet att erbjuda företagsinterna utbildningar på din arbetsplats, eller så kan du ansöka till någon av våra öppna utbildningar som finns på följande orter:

  • Malmö 
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Växjö
  • Sundsvall