Sommar, semester och tid för återhämtning och reflektion!

Då var det dags för sommarledighet och semester. Vilket första halvår vi haft som nystartat företag! Vi är ödmjukt tacksamma till det intresse som visats oss och över de kunder vi hittills fått äran att samarbeta med.

Innan vi går på semester tycker vi det vore på sin plats att summera vårt första halvår som nystartade. Vilken resa vi haft! I början av året lade vi mest fokus och tid på att nätverka och informera om att vi faktiskt finns. Byggde ihop vår hemsida, tog kontakt med olika intressenter och gick på olika nätverksträffar. Vilket var något helt nytt för oss. Men det visade sig ge frukt!

I mars dök det upp en möjlighet på det spännande bolaget Oatly där vi fick chansen att ta ett interimsuppdrag och bygga upp deras inköpsorganisation för att förbereda för den enorma tillväxtresa de gör. Det är ett uppdrag vi fortfarande har aktivt och vi kommer fortsätta fram till början av hösten.

I april utbildade vi ett gäng studenter som går den 2-åriga YH-utbildningen Inköp och Supply Management inom kursen Hållbara Inköp på #NBI i Göteborg. Att gå in som lärare var även det nytt för oss så väldigt lärorikt på alla sätt och vis. Och väldigt roligt och inspirerande att träffa framtidens inköpare och höra deras tankar och reflektioner kring hållbarhet.

I maj höll vi i ett seminarium på Nordens största branschmässa inom plast, Plastteknik på Malmömässan, vilket var otroligt spännande och lärorikt för oss. Det var vårt första seminarie på en större scen och vi ser fram emot fler liknande events framöver. 

Under våren har vi också ingått samarbete med Sydsvenska Industri- & Handelskammaren där vi kommer hålla i seminarium i deras inköpsnätverk till hösten, samt erbjuda rådgivning till medlemsföretag som är med i inköpsnätverket. Det ska bli ytterst spännande att se vilka nya inköpsmänniskor vi kommer få träffa i dessa sammanhang!

Vi har också gått in som styrelseledamot i SFK, Svenska Förbundet för Kvalitet, ett arbete vi ser fram emot att vara med och utveckla och bidra till mer under hösten där vi bland annat kommer arrangera World Quality Day i Malmö.

Ja ni hör, ett mycket spännande första halvår för oss. Nu ser vi fram emot några veckors välbehövlig semester med tid för återhämtning och reflektion innan vi tar nya tag till hösten.

Vi önskar er alla en fantastisk sommar och hoppas ni får njuta av fint väder, goda grillkvällar, härligt sommarhäng och mycket tid för återhämtning så ses vi igen till hösten!